Love my body ile Kendini ve Bedenini Sev!

10:33:00

Cesur, her daim kendine güvenen kadınların markası Love my body 36-50 beden aralığında sunduğu sayısız alternatiflerle 2016-2017 Sonbahar-Kış trendlerini yakalayarak sizi şıklığa kavuştururken aynı zamanda genç ve enerjik bir görünüme sahip olmanızı sağlıyor.


Yeni sezonda doğanın renkleriyle birlikte sonbahar ruhundan ilham alan, her bedende şıklığı vadeden Love my body Women, Girl ve Dark koleksiyonlarıyla farklı kimliklerde gece ve gündüz dinamik bir hayatı simgeliyor.
 

Türkiye’nin en önemli perakende zincirlerinden Adil Işık Group bünyesindeki Love my body yeni sezonda da stili ile her ortama ayak uydurabilen ve fark yaratan güçlü, etkileyici tasarımlarıyla modaseverlerin karşısına çıkıyor.
 
Adil Işık Group Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Tasarım Direktörü Zehra Işık “Her bedende şıklık mottosuyla çıktığımız yolculukta, modanın yaş ve beden aralıklarına sığdırılamayacağı gerçeğini modaseverlerle paylaştığımız için çok mutluyuz. Doğa ve toprak tonlarından ilham aldığımız AW-16/17 koleksiyonunda farklı kumaş dokularını ve sezon trendlerini farklı formlarla yorumlayarak rahat ve şık alternatifler sunan parçalar hazırladık.” diyerek yeni sezondaki çarpıcı detayları gözler önüne seriyor.
 
Üç ayrı koleksiyon, üç ayrı kadın…
 
WOMEN KOLEKSİYONU
En çok talep edilen, hit ve vazgeçilmez parçaların yer aldığı Women koleksiyonu arzu edilen net duruşu sergiliyor.
 
2016-2017 Sonbahar-Kış sezonunun trend renkleri arasında yer alan kahve, safran, bej, haki ve bordonun; pamuk ve viskon gibi doğal kumaşlarda boyut kazandırılarak, belirgin kadın siluetleriyle buluşturulduğu Women koleksiyonu jakar dokular, desenlerle hareketlendirilen cigarette pantolonlar, mini erkek yaka bluzler, koza formlu, uzun desenli ceketler, çizgi, ekose detaylarıyla hareketlilik kazanan yün kabanlar ve rahat kesimli formlardaki elbiselerle sınırsız seçenek sunuyor. Women koleksiyonu Love my body kadınına maskülen, enerjik ve cool bir görünüm kazandırıyor.
 
GIRLS KOLEKSİYONU
Girls koleksiyonu klasik formları özgün bir moda anlayışıyla yeniden günümüzün modası çerçevesinde yorumladığı dinamik çizgileriyle değişik şekillerde kombinlenebilen parçaları farklı kimliklerde yansıtıyor.
 
70’lerden izler taşıyan İspanyol paça pantolonları bilek boylarda kesilerek, gömlek manşetleri genişletilerek moda tarihinde geçişler sağlayanGirls koleksiyonu spor kumaşlar, pul ve deri detaylarla bütünleşen hareketli baskılarıyla ruhunuzu renklendiriyor. Zamansızlık, rahatlık ve spor çizgilerin ön plana çıktığı koleksiyon gününüzün her anına eşlik ediyor.
 
DARK KOLEKSİYONU
Özel günler ve davetlerin kurtarıcısı niteliğindeki Dark koleksiyonu ise; her konsepte uyum sağlamanıza yardımcı oluyor. Zarif detayların hakimiyetini koruduğu koleksiyon Love my body kadınlarını iddialı ve çarpıcı bir görünüme kavuşturuyor.
 
Pul, payet ve keskin detaylarla birlikte şifon kumaşların yalın kesimlerle harmanlandığı elbiseler sade şıklığın anahtarını sunuyor. Dark koleksiyonu pantolon ve bluz takımları, tulumlarla da farklı alternatifler vadediyor.
 
Love my body Dekupe Ürün Görselleri:
 
Love my body Hakkında: 
1992 yılında kurulan Adil Işık Group 1600 mağaza çalışanı, 350 merkez ofis çalışanı olmak üzere toplamda 1950 kişi ile aynı zamanda firma 1500 atölye çalışanıyla 2500’den fazla insana iş fırsatı sağlıyor. Rusya dışında 21 farklı ülkede; Azerbaycan, Beyaz Rusya, Birleşik Arap Emirlikleri, Bulgaristan, Çin, Fas, Gürcistan, İran, Karadağ, Kazakistan, Kıbrıs, Kuveyt, Kuzey Irak, Libya, Makedonya, Mısır, Moldova, Nahçıvan, Polonya, Suudi Arabistan ve Ürdün’deki satış noktalarıyla hizmet vermektedir. Bayi sistemi ile Türkiye’de 200 satış merkezine ulaşan Adil Işık Group bünyesinde adL, Love my body markalarıyla birlikte codentry, Night Zoom ve adl+Cengiz Abazoğlu line’ları bulunuyor. İlk olarak 2008'de 36 - 50 beden aralığı alternatifleri sunarak mağazalarda yer alan Love my body markası cesur, kendine güvenen ve elegan stili ile öne çıkıyor.
 

You Might Also Like

0 yorum