Saf Lavanta ile Cildimize Lekesiz ve Berrak Görünüm

18:10:00

Tembel Yaz Günleri Bitti, Şimdi Cildi Çalıştırma Zamanı:
Saf Lavanta Sizin için Gece Mesaisine Kaldı!

Hadi yüzleşelim. Günler kısalıyor ve sıcaklıklar düşüyor. Evet yaz yavaş yavaş bitiyor. Cildimiz ise güneş, deniz ve klorlu su ile içiçe geçen onca günden sonra biraz tazelik istiyor.

Yaz mevsimi sonrası cildinizde donuk ve cansız bir görünüm oluşmuş olabilir. Ama bunu tersine çevirip yaz mevismini sağlıklı ve berrak bir cilt ile hatırlamanız kesinlikle mümkün.

Le Château Du Bois olarak yaz sonu cildinizin tüm ihtiyaçlarını karşılayacak saf lavantalı gece mesaisi kürümüz ile karşınızdayız:

1-Yeni Bir Cilt için Biraz Hafifleyelim
Yaz güneşi, klor, tuzlu su cildi lekeli hale getiriyor ve bütünüyle kurutuyor. Cilt kalınlaşıyor ve üzerinde yumuşaması için sürülen nemlendiricileri emmesi dahi mümkün olmuyor. Tepeden tırnağa peeling için önerimiz “LCDB Saf Lavantalı Vücut Peelingi”. İçeriğinde bulunan zeytin tanecikleriyle derinlemesine ama nazikçe ciltten ölü derileri atıyor. Krem formu ile de nemlendiriyor. Hem yüze, hem de vücuda uygulanabiliyor. En hassas ciltler bile kullanabilir. Organik susam yağı ile cilt tahrişini yatıştırırken, “LCDB AOP Etiketli Saf Lavanta Esansiyel Yağı” ile de canlandırıyor.


2-Onarıcı İşlem Etkisi-Güneş Hasarı ve Lekeleri
Daha fazla çil, daha koyu lekeler ve kirli gibi görünen cilt tonu. Güneşten korunmak adına yaptığınız en yoğun çabalar bile bazen işe yaramayabilir. Saf lavanta esansiyel yağı çok yüksek ölçüde hücre yenileyici ve onarıcı özelliklere sahiptir. Bu doğrultuda güneş hasarının onarılmasına yardımcı olurken yenilenmiş, pürüzsüz ve ışıltılı bir doku kazandırır. Bunun için cildinize peeling yaptıktan sonra birkaç damla “LCDB AOP Etiketli Saf Lavanta Esansiyel Yağı” sürmenizi ve üzerine “LCDB Saf Lavantalı Gece Nemlendiricisi” uygulamanızı öneriyoruz. Yenilenmiş ve ışıl ışıl bir cilt ile uyanacaksınız.


3-Nem
Sıcak ve kuru yaz havası tüm vücudunuzdaki nemi emiyor. Dolayısıyla tek ihtiyacınız olan ekstra nem. Burada hafif dokulu nemlendiricileri pas geçip yağlara ve yapılandırıcı içerikli ürünlere yönelmeyi tavsiye ediyoruz. “LCDB Saf Lavantalı Gece Nemlendiricisi” avokado yağı ile derinlemesine yenilenme ve yapılanma sağlıyor, koruyucu bariyeri kuvvetlendiriyor, organik sardunya yağı ile de lekelerin onarılmasına yardımcı oluyor.


Elbette dudakları da unutmamalı. “LCDB Saf Lavantalı Dudak Bakımı” klasik dudak balsamlarından çok farklı bir dokuya sahip. Argan yağı ve Susam yağı ile çatlamış dudakları derinlemesine nemendiriyor, saf lavantanın anti-bakteriyel etkisi ile de uçuk oluşumunu önlemeye yardımcı oluyor.



PİYASA SATIŞ FİYATLARI:
Vücut için Saf Lavantalı Peeling Etkili Duş Kremi 200 ml- 95 tl
AOP Etiketli Saf Lavanta Esansiyel Yağı 15ml-125 tl
Saf Lavantalı Gece Nemlendiricisi 50 ml-195 tl
Besleyici ve Koruyucu Dudak Bakımı 5g-40 tl
SATIŞ NOKTALARI: Douglas Mağazaları 
ONLINE SATIŞ: www.lcdb.com.tr
İLETİŞİM: PR&Communications Manager Tuğçe Sabaz, mail: tugce@lcdb.com.tr

Not: Bu bir basın bültenidir.

You Might Also Like

0 yorum