SAF LAVANTA KOKUSU MODERN ÇEKİCİLİĞİ GÜNDEMİNİZE TAŞIYOR!

14:58:00

Parfüm günlük bakımımızın vazgeçilmez bir parçası. Karşı cinsi etkilemekten çok öte bir dokunuş. Bize güven veriyor, kendimizi çok daha iyi ve mutlu hissetmemize yardımcı oluyor.

Feromon içeren bileşenlerden oluşan bir parfüm çekiciliğimiz ve yaydığımız enerji üzerinde büyük rol oynuyor. Saf lavanta yapısında bulunan feromonlarla ilgili hormonları uyararak afrodizyak etki gösteriyor. Aynı zamanda yapılan çalışmalar gösteriyor ki saf lavanta kokusu mutluluk hormonu olarak adlandırılan endorfin salgısını 8-12 kat artırıyor.

Le Château Du Bois saf lavantanın modernize edilmesiyle oluşturulmuş parfüm ve EDT seçenekleriyle gününüzü çekici ve zarif notalarla doluyor.

1-LCDB Lavender For Women-Modern ve çekici kadınların favorisi olmaya hazır!

Asil notalar taşıyan bu parfüm Fransa’nın mavi altını ve sembolik çiçeği “saf lavantanın” afrodizyak ve mutluluk verici etkilerini üzerimize taşıyor. Yaydığı koku harmonisinin kalbine saf lavantayı koyan LCDB Lavender for Women İtalyan bergamotu, Roman papatyası ve ada çayını Mısır’ın sardunya çiçeği ve afrodizyak etkili Endonezya silhat çiçeği ile harmanlıyor. Hafiflik ile cezbediciliği bir araya getiren bu seçkin ve doğal parfüm, Tonka fasulyesi ve vanilya nüanslarını da katarak saf lavanta mirasını modernlikle birleştiriyor.

Piyasa Satış Fiyatı: Lavender For Women, 75 ml-250 tl



2-Fine Lavender EDT-Çekicilik ve masumiyetin birleştiği en zarif hal...

Lavantanın şimdiye kadar farklı tanıdığımız zarif kokusunu tazelik ve dinamizm dolu bir şekilde günümüze taşıyan bu %100 doğal koku saf lavantanın dinginleştirici ve yatıştırıcı etkisiyle gün boyunca bize huzur veriyor. Bununla beraber odanıza da sıkarak huzur esintileri yayabilirsiniz.

Piyasa Satış fiyatı: Saf Lavantalı EDT, 100 ml-145 tl

3-Flower Harmony Lavender EDT-Saf Lavantanın tazeleyici notalarla dansı!

Saf lavanta ile birlikte kekik, limon ve ada çayının harmonik birlikteliğinden doğan bu EDT her sıkıldığında bizi baharın tazeliği ile sarmalıyor. Gün içinde enerji verici veya romantik bir alana tatlı bir geçiş sunuyor. Ayrıca %100 doğal yapısında kesinlikle kimyasal alkol bulunmuyor.
Piyasa Satış Fiyatı: Çiçek Harmonili EDT, 100ml-145 tl




Satış noktaları: WEPUBLIC, Douglas
Online Satış: www.lcdb.com.tr
İletişim: PR&Communications Manager, Tuğçe Sabaz;
m: 0537 600 61 50, ofis: 0212 325 30 54, mail: tugce@lcdb.com.tr

Not: Bu bir basın bültenidir.

You Might Also Like

1 yorum