AĞUSTOS AYI CİLT IŞILTINIZIN GİZLİ ÖZNESİ: LCDB NEM MASKESİ

18:10:00

Ağustos ayı cildi derinlemesine nemlendirmenin tam zamanı. Işıltılı ve canlı bir cildin başlangıcı olan derinlemesine temizlik işlemini LCDB tüm cilt katmanlarını nemlendirip, elastikiyeti geri kazandırarak gerçekleştiriyor.

%100 doğal ve organik yenileyici temizlik adımı:

“LCDB Yüz ve Boyun için Ferahlatıcı ve Rahatlatıcı Krem Maske”

Derinlemesine temizliğin saf lavanta ifadesi “LCDB Yüz ve Boyun için Ferahlatıcı ve Rahatlatıcı Krem Maske” klimalar, sıcaklık, tuzlu ve klorlu su nedeniyle ve dış etkenlerden tahriş olmuş, stres ve yorgunluk izleri taşıyan cildinizi onararak tüm kirlilik ve kalıntılardan arındırıyor ve gözenekleri açıyor.


İçeriğinde kil ve cilde zarar veren kimyasallar olmadığından en hassas ciltler için bile uygun olan bu onarıcı maske, özel formülünde bulunan AOP etiketli saf lavantayla tüm cilt fonksiyonlarını canlandırıyor ve epidermisi güçlendiriyor, organik aloe vera jel ise citteki hassasiyet ve tahrişi iyileştiriyor ve de nemlendiriyor. Hindidstan cevizi yağı ve jojoba yağı ile de ciltte yapılandırıcı etki gösteriliyor.


Saf lavantanın iyileştici etkileriyle doğal ve organik üretiminin Le Château Du Bois dokunuşlarıyla buluşması olan bu maske cildinizi yalızca 10 dakika içinde doğal ışıltı ve pürüzsüzlükle buluşturuyor.

Piyasa Satış Fiyatı: Yüz ve Boyun için Ferahlatıcı ve Rahatlatıcı Krem Maske 50ml, 130tl Satış 

Noktaları: www.lcdb.com.tr, wepublic

Not: Bu bir basın bültenidir.

You Might Also Like

0 yorum