My All Time Favs!

18:06:00

Her daim vazgeçemediğim favori ürünlerim vardır. Onlar olmadan kendimi eksik hisseder, o sebeple bitmeden yenilerini yedeklerim. 


Estee Lauder favori makyaj ve cilt bakım markalarımın başında gelir. Yıllardır makyaj çekmecemde Double Wear fondoten ve pudrası olmaz ise sanırım yaşayamam, o derece güçlü bir bağımız var bu seri ile. Her gün kullandığım ürünler değil, ki isterse kullanılabilir, ama onunla makyaj yaptığım gün cildimin ne denli güzel göründüğüne kendim bile inanamayarak bakarım. Bana göre gelmiş geçmiş en iyi fondoten ve pudralar gibi bir liste yapılacaksa ilk üçe girmeyi hakeden ürünler. Pürüzsüzlük, mükemmel bitiş, maske gibi durmama, ağırlık yapmama, mükemmel kusur kapama ve daha nicesi bu serinin abartısız özellikleri. Eğer özel günler için, hatta ve hatta her gün için bir fondoten veya pudra arayışınız var ise gözüm kapalı öneririm. 

MAC Sunbasque allık, sanırım 3.kez oldu, bitirip aldığım, allıklarım arasında mutlaka olmasını istediğim bir ton... Şeftali ve bronz ton karışımı ve sheertone yapıda, hafif ışıltılı... Son günlerde Glowy makyaj diye ortalık inlerken kullanabileceğiniz bir allık. 

Elie Saab Le Parfüm EDP, son bir senedir takıntılı şekilde o olmazsa kendimi eksik hissettiğim, her sıktığımda mutlaka birinin sorduğu parfümüm... Onsuz hayat güneşsiz bir hava adeta :) Hem farklı, hem karakteristik, hem herkeste olmayan, hem özgün, hem hem hem bir koku arıyorsanız mutlaka deneyin... 

Muhteşem görünümlü ve mis kokulu pazarlar dilerim ! Ve bir merhabanızı alırım :)


You Might Also Like

2 yorum

  1. Double wear pudra yi bende kullanıyorum çok memnunum:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kesinlikle çok iyi bir pudra bencede ;)

      Sil