Fruit Kicks Şampuan Kullanan Var Mııı ???

12:16:00

Ne olduysa bana bu aralar doğal ürünlere takık durumdayım:) Dün Fruit Kicks'in Yaban Mersini/Böğürtlenli Onarıcı Bakım Serisinin şampuan ve saç kremini aldım. Gerçi artık aldım deneyip görcem ama, hani kullanan varsa, etkileri nasıl bilmek isterim?

You Might Also Like

12 yorum

  1. narlı olanıydı galiba kullanmıştım.kampanyadan iki şişe almıştım ama benim saçıma hiç iyi gelmedi.kalan şişeyi eşim kullanmıştı:(

    YanıtlaSil
  2. Hımmmm, keşke önce sorup sonra alsaydımmmm :S Almış oldum bi deniyim bakalım beğenmezsem bende benimki kullanır artık:(

    YanıtlaSil
  3. bende aynen yukarıdaki ürünü kullandım kokusu muhteşem ama normal bir şampuan gibi geldi bana pek bir şey farkedemedim.

    YanıtlaSil
  4. cnm ben de baska bır türünü kullanmıstım, saclarımı hiç arındırmamıstı.. yanı saclarım yaglı kalıyordu gibi hissediyordum.. yoksa baska bır yan etkısı sac dökme kepeklenme fln görmedim. bildiğin sampuan, yaklasık hepsi aynı olur, ama head&shoulders'dan sonra sacımı temızlemıyormus gibi hissettim ben..

    YanıtlaSil
  5. koksu cok guzel gercekten cok da yumusacık yapmıştı saclarımı kiwilisi kullnmıştım

    YanıtlaSil
  6. sechhil, benimde saclar baya işlemli uygun bi şampuan arıyorum ama bu değil sanırsam :S Artık kokusu için kullanırım :)

    günesyüksel, ayy hiç sevmiorum ben de yağlımsı gibi olayını:S head&shulders da tam yazlık şampuan aslında cok ferah oluyo...

    özgür, bende dün alırken kivilisinede bakmıstım cnm ama, boyalı oldugu için bunu önerdiler.İnş. buda yumuşak yaparrr :(
    bu akşam ben bi deniyim bu şampuan ve saç kremini.

    YanıtlaSil
  7. ben bi ara kullandım diğer çeşitlerinden birini. gayet güzel bir sorun çıkarmadı ama tüm doğal içerikli ürünler gibi bu da çok hızlı tükendi zaten saçlarımda uzun, bn de değiştirdim. =) güle güle kullan.

    YanıtlaSil
  8. rosein, canım inş bendede sorun cıkarmaz seninki gibi ;)

    YanıtlaSil
  9. Eğer saçın ince telli ve sıksa bu şampuanı benim gibi çok beğeneceğini umuyorum. Abartmış gibi olmak istemem ama 35 yaşındayım bu zamana kadar saçıma en iyi gelen ve en çok beğendiğim şampuan. İnce telli saçların normalde yıkandıktan sonra tüy tüy olması :) sorunu vardır. Bu şampuanı ve tabi uygun bir saç kremini kullandıktan sonra saçlarımı kendi fırçamla fön çekmeden dümdüz ve ipek gibi oluyorlar. Bütün arkadaşlarıma tavsiye ettim hatta almaları için ısrar ettim.

    YanıtlaSil
  10. yaban mersini özlüsünün hem şampuanını hem de kremini kullanıyorum uzun süredir ama saçlarımı hiç nemlendirmedi, özellikle kremi çok başarısız..

    YanıtlaSil
  11. canım ben çok önceleri sordugumda almıstım bu şampuanı. sana şöyle söyliyim, 1-2 kez kullandım sonra evdekiler kullandı ve bitti. ben hiç beğenmedim. resmen kazık gibi yapmıştı saçlarımı :S

    YanıtlaSil
  12. Kullanmadım, araştırıyorum nette..çalı saçlı bi arkadaşım denedi, çok iyi gelmiş (ellerimle test ettim) saç tipine göre kullanılması önemli galiba arkadaşlar.

    YanıtlaSil