Düz Bir Karın, İnce Bir Bel

14:04:00

Hürriyet Keyif ekine bakınırken bu kitapla karşılaştım. Amacı bizler için 4 haftalık bir beslenme planı oluşturmak ve şu ara hepimizin problemi olan kışın azda olsa aldığımız kiloları geri dönmemek üzere verdirmek. Vallahi ben etkili olacağını düşünüyorum :)  Buradan satın alabilirsiniz...

İşte Tanıtımı :
Feryat figan etsek de, sonsuz egzersizler veya sıkı diyetlere rağmen yerinden kımıldamayan karın yağlarımızı kaderimizmiş gibi hissederiz.

Ta ki şu ana dek...

Göbek yağları kaderiniz değildir. Onlardan kurtulabileceğinizi ve kurtulacağınızı söylemekten mutluluk duyuyorum.
Cynthia Sass’ ı besin müdürü olarak işe aldığımda istediğim karın yağlarından kurtulmak için en iyi yolu bulmasıydı. İlk yaptığı son araştırmaları tarayarak, onları klinik deneyimleri ile bir araya getirmek ve özellikle karın yağlarına yönelik bir diyet geliştirmek oldu. O sadece bir dergi editörü değil, üç üniversite bitirmiş ve gerçek hayattaki kadınlarla sonsuz saatler süren 15 yıllık deneyime sahip dünyaca ünlü bir diyetisyendir.
Araştırmacılar üç farklı diyetin, karın yağ dağılımı üzerine etkilerini, araştırdılar. Aynı kalori mitarına sahip olan diyetler içinde sadece merkezinde tekli doymamış yağ asidi (MUFA) bulunan diyetle, göbek ve bel çevresinde oluşan yağların azalmasına tanık oldular.
Bu kitabın, okuduğunuz diğer diyet kitaplarından farklı kılan göbek ve bel bölgenizdeki yağları yok etmeye yarayan tek bilimsel diyet kitabı olmasıdır.
Düz Karın Diyeti Programı:
Düz Karın Diyeti iki kısımdan oluşur: Dört Günlük Şişkinlik Giderici Program ve Dört Haftalık Beslenme Planı. Her şey toplam 32 gün içinde olacak, çok kolay ve egzersize gerek duymadan güvenli bir çözüm sunacaktır. Araştırmalara göre bu süre diyete dayalı bir hayat tarzı değişimi sağlamak için yeterlidir. Programı uyguladıktan, kilonuz ve ölçülerinizdeki arzulanan değişimi gördükten sonra size hayatınız boyunca karnınızı düz olarak koruyacak yöntemler sunacağız.
Amacımız bu kitaptaki paylaştığımız bilgi ve yöntemler sayesinde 46 yaşında olan bayan “Nicholle Michy” gibi 32 günde 6 kilo vererek 13 cm incelmeniz.

You Might Also Like

2 yorum

  1. ay okuyunca bile insan heyecanlanıyor ama kesin ben bunu herşey gibi yarım bırakırım :(

    YanıtlaSil
  2. aynen bende öyleyim:)2 kilo versem yeter takıntı haline getirdim :) yarın D&R a gidip almayı düşünüyorum bakalım bu sefer tam yapabilecek miyim:D

    YanıtlaSil